تاریخ انتشار خبر : ۱۴۰۰/۰۵/۳۰ ۱۴:۵۱:۰۴
ساخت مسکن میلیونی زیر ذرهبین مجلس
ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال، یکی از مهمترین وعده های انتخاباتی رییس جمهور بود که به تبع آن، این موضوع یکی از تاکیدات و مطالبات نمایندگان مجلس از وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا، همزمان با نزدیک شدن به ایام بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه دولت سیزدهم در مجلس شورای اسلامی، تاکنون حدود ۲۷۰ نشست در کمیسیونهای تخصصی و فراکسیونهای مختلف برای بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی برگزار شده است.
رستم قاسمی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی نیز در جلسات کمیسیون های مختلف حضور یافت. پس از حضور قاسمی در کمیسیون عمران و ارائه برنامههای خود به اعضای این کمیسیون، وی روز سه شنبه (۲۶ مردادماه) مهمان کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بود.
با توجه به حجم گسترده فعالیت ها و وظایف وزارت راه و شهرسازی اما یکی از مهمترین مطالبات نمایندگان از قاسمی، دریافت برنامههای وی در حوزه اجرای طرح جهش تولید و تامین مسکن است.
بر اساس این طرح، مجلس شورای اسلامی با هدف ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا، همچنین جبران بخشی از عقب ماندگیهای تولید مسکن در کشور، دولت را مکلف کرد تا سالانه شرایط و زیرساختهای لازم جهت ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال را فراهم کند.
در عین حال رییس جمهور نیز بارها بر نیاز سالانه کشور به یک میلیون واحد مسکونی تاکید کرده است. بنابراین با توجه به تاکید نمایندگان و همچنین رییس جمهور به «جهش تولید مسکن» یکی از مطالبات نمایندگان کمیسیون های مختلف، در نشست مشترک با وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی، نحوه تحقق این هدف بوده است.
در همین راستا در نشست روز سه شنبه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، رستم قاسمی نیز بر اجرای برنامه ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در ۴ سال تاکید کرد، موضوعی که پیش از این نیز در جلسات و نشست های کمیسیون های مختلف از وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی مطالبه شد.
قاسمی تاکنون در کمیسیون های تخصصی مختلف مجلس از جمله کمیسیون عمران، کمیسیون انرژی و کمیسیون صنایع و معادن شرکت کرده است و برنامه های خود را در حوزه های مسکن، ساماندهی پروژه های عمرانی بلاتکلیف، توسعه مسیرهای آزادراهی، بنادر، حمل و نقل ریلی و هوایی تشریح کرد.
بر اساس این گزارش، همه ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت به تمامی کمیسیون های مجلس دعوت شدند و قرار است جلسات رأی اعتماد وزرا از روز شنبه آغاز شود و تا سه شنبه ادامه یابد.
پس از بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی و اظهار نظر موافقان و مخالفان، در نهایت، در پایان روز سه شنبه هفته آینده رأی گیری وزرا به صورت کلی انجام خواهد شد.