تاریخ انتشار خبر : ۱۴۰۰/۰۳/۲۹ ۰۸:۵۰:۱۵
ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، مدیریت بهینه مصرف انرژی و حمایت از سازندگان حرفه ای
مدیر شعب استان یزد در جمع هیات رئیسه سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، سیاستهای اعتباری بانک مکسن در بخش ساخت مسکن را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، در نشستی که با حضور مدیر شعب و رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان برگزار شد، سیاستهای اعتباری و همچنین راهکارهای افزایش زمینه همکاری با سازمان نظام مهندسی تشریح و بررسی شد.
مدیر شعب استان هدف از این نشست را ایجاد زمینه مشارکت و نقش آفرینی بهینه مهندسین ناظر در بخش مسکن و ساختمان کشور عنوان کردو گفت: هدف از برگزاری این نشست تنوع بخشی به سرمایه گذاری مهندسین ناظر و نقش آفرینی آنان به عنوان فعالین بخش مسکن و ساختمان می باشد. سازمان نظام مهندسی می تواند با همکاری گروه مالی بانک مسکن اقدام به شناسایی پروژه ها و مشارکت در طرح های سودآور بخش مسکن و ساختمان کشور کند.
محمد غفوریان بهره مندی مهندسین عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان از فرصت و ظرفیت های بانک مسکن در حوزه اعطای تسهیلات خرید و ساخت مسکن را موجب رونق کاری مهندسین و افزایش درآمدهای حوزه مهندسی دانست.
غفوریان در ادامه با اشاره به رویکرد بانک مسکن مبنی بر ساخت حرفه ای و تخصصی مسکن توسط سازندگان دارای صلاحیت حرفهای گفت: سقف تسهیلات قابل پرداخت جهت سازندگان حرفهای و استفاده کننده از فناوری های نوین نسبت به سازندگان سنتی افزایش چشمگیری داشته است. وی افزود: بر همین اساس توسعه روابط و تعامل سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و بانک مسکن می تواند موجب افزایش ساخت و ساز اصولی و ارتقاء کیفیت ساختمانهای ساخته شده در استان باشد.
محمد غفوریان خاطر نشان کرد: رویکرد مذکور، ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، مدیریت بهینه مصرف انرژی و حمایت از فعالان حرفه ای را به دنبال خواهد داشت. لذا به منظور تشویق سازندگان حرفه ای در صورت استفاده از تکنولوژی جدید و فناوری نوین و کاهش مصرف انرژی تسهیلات تا سقف 400 میلیون تومان در مرکز استان و 300 میلیون تومان در سایر شهرهای استان افزایش یافته است.
وی با اشاره به پوشش بیش از نیمی از هزینه های ساخت واحدهای مسکونی پروژه های انبوه سازی منطبق با الگوی مصرف مسکن ( واحد های میان متراژ و متوسط قیمت ) با تسهیلات ساخت مسکن در استان، آن را فرصت مناسبی جهت افزایش همکاری بانک و سازمان دانست و افزود: استفاده از تسهیلات ساخت مسکن موجب تقویت بنیه مالی سازندگان و افزایش تعداد پروژه ها و کاهش زمان ساخت می شود.
غفوریان اذعان داشت: رونق بخش مسکن در حوزه ساخت و ساز و گردش نقدینگی در این صنعت نه تنها موجب سودآوری برای انبوه سازان و سازمان می شود، بلکه با توجه به وابستگی صنایع متعدد پیشین و پسین در بخش مسکن به صنعت مسکن موجب رونق اقتصادی استان نیز می شود.
غفوریان در ادامه افزود: بانک مسکن نهایت همکاری با انبوه سازان را جهت تامین مالی بخش مسکن داشته و با توجه به وقوع بلایای طبیعی اخیر و آسیب واحدهای مسکونی در این حوادث، لزوم ایمن سازی و ساخت مسکن با کیفیت مورد توجه و تاکید مدیران ارشد بانک بوده و این موضوع در سیاست های اعتباری سال جاری نیز کاملا مشهود است.
مدیرشعب استان یزد در پایان اظهار داشت: بانک مسکن تنها بانک تخصصی دولتی در زمینه مسکن می باشد که می تواند خدمات و تسهیلات متنوعی در این زمینه به کارکنان و اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان ارائه دهد و در صورت تنظیم تفاهم نامه، سازمان و اعضای آن می توانند علاوه بر بهره مندی از انواع حساب های سپرده ای بانک مسکن، از انواع تسهیلات قابل پرداخت در حوزه مسکن و ساختمان نیز بهره مند شوند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد، ضمن ابراز خرسندی از همکاری با بانک مسکن گفت: رونق تولید در بخش مسکن و توجه به گسترش خدمات مهندسی در صنعت ساختمان، از جمله اهداف مشترک سازمان و بانک مسکن می باشد.
علی اصغر زحمتکش عزم استانی ، انسجام و تعامل دستگاه ها و سازمان های ذیربط در بخش مسکن را بهترین و سریعترین روش برای حل مسائل و مشکلات در این حوزه دانست و افزود: استفاده از ظرفیت های ایجاد شده توسط بانک مسکن می تواند موجب ارتقاء کیفیت و کاهش بهای تمام شده مسکن شود.
وی در این باره گفت: شرایط و قوانین وضع شده توسط بانک مسکن در زمان پرداخت تسهیلات ساخت از جمله نقشه تایید شده توسط نظام مهندسی و الزام به کسب پروانه ساخت صادر شده توسط شهرداری از دلایل اصلی تولید و ساخت مسکن با کیفیت و ایمن در کشور می باشد.
زحمتکش یکی از بهترین راهکارهای تولید مسکن مناسب برای اقشار متوسط جامعه را همکاری انبوه سازان با بانک مسکن و هدایت مشتریان و خریداران به استفاده از تسهیلات این بانک بیان کرد و با توجه به همسو بودن رسالت و هدف بانک مسکن و سازمان نظام مهندسی که ساخت مسکن با رعایت اصول کیفی ساختمان می باشد، تعامل با بانک مسکن را در اولویت و دارای اهمیت ویژه برای سازمان بیان کرد.
وی با اشاره به گردش 15 هزار میلیارد ریال نقدینگی در بخش صنعت ساختمان استان در سال گذشته گفت: این صنعت دارای پتانسیل بالا جهت ایجاد رونق در اقتصاد استان است و تعامل بانک و سازمان می تواند موجب ورود به حوزه های جدید ساخت و ساز و هدایت انبوه سازان به سمت تولید بیشتر در صنعت ساختمان استان شود.