تاریخ انتشار خبر : ۱۴۰۰/۰۲/۳۰ ۱۱:۰۱:۵۷
ابلاغ سیاستهای ادامه فعالیت گروه سرمایهگذاری مسکن/ تعریف پروژههای مشارکتی برای مقابله با رکود
مدیرعامل شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن در پانزدهمین نشست هماندیشی مدیران گروه، سیاستها و استراتژی ادامه فعالیت گروه سرمایهگذاری مسکن و شرکتهای تابعه را ابلاغ و تبیین کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا، پانزدهمین نشست هماندیشی مدیران گروه سرمایهگذاری مسکن با حضور یاسر امامی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری مسکن و جمعی از معاونان و مدیران هلدینگ با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
ابلاغ و تبیین سیاستها و استراتژیهای گروه سرمایهگذاری مسکن از سوی مدیرعامل جدید هلدینگ، بررسی عملکرد 6 ماهه شرکتهای تابعه در سال مالی 1400، ارائه دیدگاهها، نظرات و راهکارهای پیشنهادی مدیرانعامل شرکتهای تابعه، اعلام نتایج رتبهبندی سالیانه شرکتها و اهدای جایزه تولید به شرکت برتر، بخشهای مختلف این نشست هماندیشی یک روزه بود.
در این مراسم یاسر امامی مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن با تشریح وضعیت حاکم بر اقتصاد بازار مسکن، به بیان سیاستها و استراتژی چگونگی ادامه فعالیت گروه پرداخت و گفت: شرایط تحمیلی ناشی از تحریمهای ظالمانه علیه مردم کشور منجر به افزایش شدید قیمتها و در نتیجه کاهش قدرت خرید مصرفکنندگان واقعی بخش مسکن شده و در این میان، همهگیری ویروس کووید 19 نیز بر عملکرد تولید شرکتهای تابعه اثر منفی گذاشته است.
وی با بیان اینکه برای ادامه روند رو به رشد در مجموعه گروه سرمایهگذاری مسکن نیازمند تعریف پروژههای جدید هستیم، ادامه داد: مناطقی مانند جزایر کیش و قشم، سواحل مکران، شهرهای اصفهان و مناطق شمال کشور با فروکش کردن شیوع ویروس کرونا قطعاً شاهد رونق صنعت گردشگری خواهد بود که میتواند موضوع فروش واحدهای مسکونی و تجاری در این مناطق را رونق بخشد و شرکتهای تابعه باید از این فرصت بهترین بهره را ببرند.
مدیرعامل شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن، حضور فعال و تعریف پروژه با درصدهای مناسب مشارکت را در شهرهای جدید به ویژه در شهرهای پردیس، مهاجران و صدرا ضروری برشمرد و افزود: پس از لغو تحریمهاعلیه کشورمان باید به صورت جدی به دنبال صدور خدمات فنی و مهندسی از طریق شرکتهای تابعه فعال در مناطق مرزی، به ویژه در کشورهای عراق، سوریه و جمهوریهای مناطق شمال کشور باشیم؛ چراکه گروه سرمایهگذاری مسکن با کسب تجربه 31 سال فعالیت، به پختگی لازم برای حضور در بازارهای بینالمللی دست پیدا کرده است.
امامی بر لزوم بهرهگیری از فنآوریها و روشهای نوین ساخت و تولیدمسکن در پروژههای گروه تاکید کرد و گفت: باید استراتژی توسعه بازار و توسعه محصول را سرلوحه امور قرار دهیم؛ توسعه بازار از طریق فعالیت در مناطق جدید مانند چابهار، قشم، مکران و ... و توسعه محصول به شیوه تولید واحدهای دارای کیفیت بیشتر و صرفه اقتصادی بهتر، حتی از طریق پروژههای انبوهسازی غیرمتمرکز بهمنظور ایجاد سود حداکثری برای سهامداران.
وی در ادامه، راهکار مقابله با رکود بازار مسکن را تعریف پروژههای مشارکتی دانست و تصریح کرد: تمامی شرکتها باید برای انجام پروژه های خود،موضوع افزایش تامین زمین را به عنوان یکی از مهمترین ماموریتهای خود در دستور کار قرار دهند.
مدیرعامل شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن، کیفیت ساخت واحدهای مسکونی را اصلیترین ویژگی برند «سرمایهگذاری مسکن» برشمرد و افزود: رعایت استانداردها و افزایش کیفیت طراحی و ساخت در پروژههای گروه سرمایهگذاری مسکن باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و با توجه به تغییر پارادایم در نحوه فعالیت شرکتهای ساختمانی در جهان از صرفاً فروش واحد مسکونی به عرضه و ارایه خدمات به مشتریان و توجه به نیازهای ایشان، توجه به مشتریمداری و تکریم خریداران در تمامی سطوح گروه سرمایهگذاری مسکن مضاعف شود.
امامی با اشاره به ماهیت سهامی عام شرکت گروه سرمایهگذاری مسکن، سودآوری و صیانت از امانت و حقوق سهامداران را یک ضرورت دانست و ادامه داد: در این راستا باید از ظرفیتهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه بهره گرفته شود. همچنین میبایست اخذ تسهیلات ارزان قیمت مطابق قوانین و مقررات مصوب، با کمترین سود در کمترین زمان ممکن از بانک مسکن، استفاده از ظرفیتهای گروه مالی بانک مسکن و شرکتهای تابعه آن و پرهیز از بهوجود آمدن هرگونه اختلاف در میان ذینفعان پروژههای مشارکتی در دستور کار شرکتها قرار گیرد تا منافع تمامی صاحبان سهام و ذینفعان شرکت ضمانت و محقق شود.
وی همچنین به موضوع ایجاد تغییر در طرح کسبوکار برخی از شرکتهای تابعه مانند پارس مسکن سامان و یا شرکت مهندسین مشاور سرمایهگذاری مسکن با هدف احیای آنها پرداخت و گفت: با معرفی آقایان «مستعانی» به عنوان مدیرعامل شرکت مشاور و «خاکساریان» به عنوان سرپرست شرکت پارس مسکن، انتظار داریم اتفاقهای خوبی در آینده بهوجود بیاید و این دو شرکت به سوددهی و بازدهی مناسبی دست پیدا کنند؛ البته به هیچ عنوان به دنبال ایجاد انحصار برای شرکتهای تابعه نیستم، چراکه این امر در دراز مدت به نابودی آنها میانجامد.