تاریخ انتشار خبر : ۱۴۰۰/۰۲/۱۵ ۱۰:۳۱:۴۰
بررسی آخرین وضعیت پروژه «آیمان» تبریز
تاسیسات مکانیکی و الکتریکی پروژه «آیمان» تبریز به عنوان بزرگترین پروژه نوسازی بافت فرسوده شهری در ادامه سلسله جلسات کمیته راهبری این پروژه، بررسی شدند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، مجتمع مسکونی آیمان تبریز، بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور است و از سوی شرکت سرمایهگذاری مسکن شمالغرب که در زمره شرکتهای تابعه گروه سرمایهگذاری مسکن به شمار میرود، در حال اجرا است.
در پروژه آیمان ساخت بیش از 1440 واحد با مساحت 90 تا 160 مترمربع پیش بینی شده است که در فاز نخست 600 واحد و در هر یک از فازهای دو و سه 400 واحد تعریف شده است و کل پروژه به صورت پیوسته اجرا می شود.
این پروژه در زمینی به مساحت 5.4 هکتار ساخته می شود، با زیربنای تقریبی بیش از 280 هزار مترمربع در شهر تبریز و در «سه فاز اجرایی» تعریف شده است.
این مجموعه با بهرهگیری از به روزترین طراحیها، متریال و مصالح در حال ساخت است. این پروژه بزرگ در محدوده غربی شهر تبریز و در مجاورت پارک بزرگ تبریز واقع شده است.
در ادامه اجرای پروژه، از ابتدای امسال آرماتوربندی فونداسیون، ادامه پایدار سازی دائم اضلاع شمالی و جنوبی، اجرای شاتکریت، استرندگذاری و تزریق و همچنین اجرای زه کشی قائم در پروژه آغاز شد.
کمیته راهبری پروژه «آیمان» نیز به منظور بررسی تاسیسات مکانیکی و الکتریکی با هدف «بهینه سازی طراحی» این پروژه بزرگ متراژ در تبریز برگزار شد.
این کمیته تخصصی با حضور مشاوران حوزه تاسیسات مکانیکی و برق هلدینگ، «رضا خدادادییان» مدیر نظارت و ارزیابی فنی، «شقایق یگانه» مدیر تحقیق و توسعه و «بابک شکوری» رییس اداره طراحی گروه سرمایهگذاری مسکن و همچنین «فرزاد شکری» معاون طرح و توسعه شرکت سرمایهگذاریمسکن شمالغرب و مدیر پروژه آیمان به همراه مدیران فنی این شرکت و نیز مشاورانی از شرکت طراح در دو جلسه جداگانه برگزار شد.
فضاهای عمومی وسیع، واحدهای خدماتی بسیار جذاب و رعایت استانداردهای معماری به منظور جذب مشتریان، از شاخصههای این مجموعه به شمار میروند که در منطقه بینظیر است.
یکی از مهمترین اهداف اجرای پروژه آیمان، ضمن کمک به بازآفرینی شهری در بافت فرسوده، تامین مسکن برای اقشار مختلف و خصوصا قشرکم درآمد ساکن در منطقه است که در راستای سیاست های کلان دولت و بانک مسکن مبنی بر توسعه بازآفرینی شهری صورت می گیرد.
افزایش تولید مسکن مناسب و متناسب در شمالغرب تبریز منجر به توسعه یکدست و همسو با سایر مناطق شهری در تبریز خواهد شد. برنامه ریزی مناسب برای آینده این منطقه می تواند باعث ایجاد توازن شهری شده و نابرابری های ناشی از این عدم توازن را کاهش دهد.
از سویی دیگر با رویکردی عدالت محور در ساخت پروژه های مسکونی در مناطق دارای بافت های ناکارآمد شهری، سطوح مختلف اجتماعی به هم نزدیک شوند و شکاف اجتماعی ناشی از طبقات مختلف تا اندازه ای کاهش مییابد. افزایش سطح فرهنگی منطقه نیز، کاهش آسیب های اجتماعی را خواهد داشت.