تاریخ انتشار خبر : ۱۴۰۰/۰۱/۲۴ ۱۰:۱۵:۰۸
کیفیت ساخت را فدای سرعت نخواهیم کرد
با تقویت نظارتها و برنامهریزیهایی که در حوزه فنی و ساخت انجام خواهیم داد، اجازه نمیدهیم تا کیفیت ساخت و ساز در اجرای پروژه ها فدای سرعت شود.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل در بازدید از پروژه های طرح اقدام ملی مسکن در شهر اردبیل با اعلام این مطلب اظهار کرد: بنده به عنوان یک کارشناس فنی معتقدم در ساخت مسکن کیفیت به ویژه توجه به مطالعات ژئوتکنیک، فونداسیون، اسکلت و همچنین قیرگونی باید به جد مراقبت شود تا یک واحد مسکونی مناسب و در شأن مردم تحویل آنها شود.
وی تصریح کرد: در هر مرحله از احداث مسکن اقدام ملی سعی و تلاشمان بر این است تا آزمایش بتن و مرغوبیت مصالح با همکاری شرکت مکانیک خاک مورد توجه قرار گرفته و آزمایشها با دقت به انجام برسد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: با همراهی متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در شهر اردبیل، آمادگی ساخت و تحویل ۲۰۰ واحد را تا شهریورماه داریم.
حیدری به گستردگی وظایف راه و شهرسازی در تهیه و تدوین طرحهای جامع، تفصیلی و طرحهای توسعهای در شهرها و مناطق مختلف اشاره کرد و گفت: در اداره کل راه و شهرسازی بخشهای املاک حقوقی، معاونت مسکن و ساختمان و حوزه مهندسی و ساخت فعالیتهای متنوعی را در ساخت مسکن، احداث ساختمانهای دولتی و توسعه بزرگراهها بر عهده دارند که فعالیت آنها در یک سال اخیر ستودنی بوده است.
وی به فعالیتهای انجام شده در مسکن اشاره کرد و افزود: با بسته شدن پرونده مسکن مهر و واگذاری ۴۲ هزار واحد مسکن مهر به متقاضیان، اصلیترین برنامهریزی راه و شهرسازی استان بر تولید طرح اقدام ملی مسکن متمرکز شده تا در سطح استان با اولویت احداث پنج هزار واحد مسکن به انجام برسد.
بازپسگیری ۲۶۰ هکتار زمین با ارزش از دست سودجویان
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: در چهار سال اخیر با تلاش یگان حفاظت راه و شهرسازی استان بیش از ۲۶۰ هکتار زمین با ارزش و مرغوب به ارزش یکهزار میلیارد تومان رفع تصرف شده و در اختیار راه و شهرسازی استان قرار گرفته است.
وی گفت: ۳۸ هکتار از این اراضی در شهرستان پارسآباد و رها سازی محوطه محدوده اراضی یکصد هکتاری پروژه راه آهن اردبیل رفع تصرف شده تا در اختیار راه و شهرسازی استان قرار گیرد تا استفاده بهینه از این اراضی مرغوب انجام شود.
حیدری به اجرای ۳۵ طرح در قالب بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: سالانه ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این پروژهها هزینه میشود که سال گذشته نیز ۲۰ میلیارد تومان برای این طرحها در قالب سرای محله، توسعه فضای سبز، پارک و طرحهای عمرانی به استان اختصاص یافته است.
وی در مورد احیای بافت فرسوده و تسهیلات پرداختی برای متقاضیان این مناطق خاطر نشان کرد: صاحبان واحدهای مسکونی در مناطق بافت فرسوده تا ۲۰۰ میلیون تومان میتوانند تسهیلات دریافت کنند که بخشی از این تسهیلات با نرخ سود ۹ درصد و مابقی با نرخ ۱۸ درصد پرداخت میشود.