تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۹/۰۲/۱۱ ۱۱:۲۰:۳۴
دولت بیشتر حمایت کند
عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه استفاده از تکنولوژی های نوین و مصالح پیشرفته برای تولید مسکن نتیجه ای جزء کاهش قیمت تمام شده مسکن ندارد، خواستار سیاستگذاری و حمایت بیشتر دولت در این زمینه شد.
سید حسین افضلی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت وگو با پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا، با اشاره به ضرورت حمایت از بخش تولید مسکن در کشور، گفت: بخش ساخت و ساز مسکن یکی از مولفه های اصلی اقتصاد کشور است، از این رو اگر بخش تولید مسکن رونق گیرد، قطعا اقتصاد کلان نیز تأثیر خواهد گرفت.
نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرف دیگرقیمت مسکن در سال های اخیر تحت تأثیر نهاده های ساختمانی و همچنین متغیرهای اقتصادی افزایش یافته است، بنابراین وضعیت بازار مسکن در این سال ها نشان می دهد که توجه ویژه دولت به بخش ساخت و ساز ملک بسیاری ضروری است.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بر اساس آمارها کشور سالانه به حدود 800 هزار تا یک میلیون واحد مسکونی جدید نیاز دارد، بر لزوم صنعتی سازی تاکید کرد و افزود: تقریبا تمام کشورها از ابزارها و تکنولوژیهای جدید برای تولید مسکن استفاده می کنند؛ بکارگیری ابزارهای صنعتی و تکنولوژی در ساخت مسکن، باعث می شود در مدت بسیار کوتاه یک ساختمان با بهترین کیفیت و کمترین هزینه تولید شود، اما نظام حاکم بر ساخت و ساز کشور نظام سنتی است؛ البته برخی سازندگان و توسعه گران در زمینه صنعتی سازی گام هایی برداشته اند اما باید با حمایت ها و سیاستگذاری دولت این موضوع تعمیم داده شود.
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروز سازندگان به روز دنیا با استفاده از تکنولوژی های جدید و مصالح پیشرفته و کارآمد به امر تولید مسکن می پردازند که توجه به این مسائل موجب افزایش ایمنی ساختمان و افزایش عمر مساکن می شود، در حالی که طبق آمارهای ارائه شده میانگین عمر ساختمان در کشور ما حدود 30 سال است و اگر به سمت صنعتی سازی حرکت کنیم می تواند استحکام و میانگین عمر ساختمان ها را ارتقا دهد.
افضلی گفت: قطعا استفاده از تکنولوژی های نوین و مصالح پیشرفته برای تولید مسکن نتیجه ای جزء کاهش قیمت تمام شده مسکن ندارد، بنابر این تولیدکنندگان با توجه به این اصول می توانند به سود بیشتری در حوزه تولید مسکن دست یابند.