تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۷/۰۵/۲۰ ۱۱:۵۱:۳۲
همه چیز درباره مسکنکارت خانواده و گروهی
بانک مسکن با فراهم کردن شرایط صدور مسکنکارت خانواده و گروهی، امکانات ویژهای را در اختیار صاحبان حقیقی این نوع از حسابها و نیز شرکتها و سازمانها قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا، با رونق گرفتن خدمات بانکداری الکترونیک طی چند سال اخیر، بانک مسکن نیز مبنای ارایه خدمات خود را صدور «مسکنکارت» قرار داده است تا دریافت خدمات بانکی برای مشتریان این بانک تسهیل شود.
مسکنکارت بابت دو نوع از حسابهای بانک مسکن شامل انواع حساب پس انداز و نیز سپردههای خانوادگی و گروهی صادر میشود. فرقی نمیکند مسکنکارت بابت کدام نوع از این حسابها صادر شده باشد؛ تمام این کارتها از قابلیتهایی همچون امکان خرید کالا و خدمات از طریق پایانههای فروش، امکان پرداخت قبوض آب، برق، گاز و تلفنهای ثابت و همراه و نیز عوارض شهرداری از طرق گوناگون اعم از دستگاههای خودپرداز، تلفنبانک و سامانههای پرداخت اینترنتی، امکان اطلاع از موجودی و دریافت صورت حساب 10 گردش آخر از طریق دستگاههای خودپرداز یا سامانههای پرداخت اینترنتی، امکان پرداخت اقساط انواع تسهیلات دریافتی از بانک مسکن، امکان اتصال مسکنکارت به بیش از یک حساب بانکی به منظور مدیریت منابع مالی دارنده کارت و مشخص کردن یکی از حسابها به عنوان حساب پیشفرض برای انجام تراکنشهای شتابی، امکان شارژ برچسب پرداخت الکترونیک عوارض و در نهایت امکان استفاده از سرویس برداشت بدون کارت برای کسانی که کارت بانک به همراه ندارند، برخوردار هستند.
برای برخورداری از مزایای مسکنکارت، کافی است به یکی از شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه و مدارک شناسایی مورد نیاز برای افتتاح یکی از حسابهای سپرده سرمایهگذاری کوتاه مدت، قرضالحسنه پس انداز و قرضالحسنه جاری ارایه شود. مسکن کارت پس از افتتاح حساب به صورت محرمانه و در پاکت دربسته حاوی رمز و کد اعتبارسنجی به مشتری تحویل میشود و او میتواند با مراجعه به دستگاه خودپرداز، رمز کارت خود را به کد دلخواه تغییر دهد.
کسانی که برای دریافت مسکن کارت حساب سپرده سرمایهگذاری کوتاه مدت افتتاح میکنند، از سودی معادل سود این قبیل سپردهها مصوب بانک مرکزی (که در حال حاضر 10 درصد است) نیز بهرهمند میشوند. همچنین دارندگان حساب قرضالحسنه جاری در صورت احراز صلاحیت میتوانند از دستهچک نیز در کنار مسکنکارت برخوردار شوند.
افزون بر این خدمات، بانک مسکن با هدف گسترش دامنه استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک، «مسکنکارت خانواده» را نیز طراحی کرده است. با استفاده از این امکان صاحب حساب مسکن میتواند حداکثر 5 کارت برای خود و وابستگان درجه یک شامل پدر، مادر، همسر و فرزندان دریافت کند.
حداقل سن برای دریافت مسکن کارت خانواده 11 سال تمام تعیین شده و این یعنی فرزندان کوچکتر نمیتوانند از این امتیاز استفاده کرده و به نام خود مسکنکارت داشته باشند.
مزیت مسکنکارت خانواده در مقایسه با سایر حسابهای مسکن این است که دارنده حساب اصلی میتواند سقف و تعداد دفعات برداشت در زمانهای مشخص را برای اعضای خانواده خود تعیین کند. به عنوان مثال پدر خانواده بر اساس نیازسنجی و صلاحدید خود، متناسب با نیاز هر یک از فرزندان، سقف برداشت را مشخص خواهد کرد و در عین حال منابع مالی وی صرفا در یک حساب، سپردهگذاری شده است. با صدور مسکن کارت خانواده، دیگر نیازی به واریز وجوه به شکل هفتگی یا ماهانه به حساب اعضای خانواده وجود ندارد و هر یک از اعضا همواره میتوانند از حساب اصلی به تناسب نیاز خود و سقفی که صاحب حساب منظور کرده، برداشت کنند.
خدمت دیگر بانک مسکن ویژه مشتریان متقاضی مسکنکارت، صدور مسکن کارت گروهی است. با استفاده از این خدمت، امکان دریافت مسکن کارت برای کارکنان شرکتها و سازمانهای گوناگون فراهم میشود. از امکانات مسکنکارت گروهی میتوان به امکان پرداخت حقوق کارکنان به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه، امکان پرداخت هزینههای دورهای به اعضای گروه، امکان تامین نقدینگی لحظهای اعضای گروه (به عنوان مثال شارژ منابع تنخواه) و نیز دسترسی اعضای گروه به کلیه خدمات بانکداری الکترونیک بانک مسکن و خدمات این بانک بر پایه مسکنکارت اشاره کرد.