تاریخ انتشار خبر : ۱۳۹۶/۰۴/۰۷ ۱۱:۰۵:۳۱
تسهیل در روابط بانکی گام مهم تحکیم روابط تهران - سئول
رئیس مجلس شورای اسلامی تسهیل در روابط بانکی، صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم بین سئول و تهران را گام مهمی در تحکیم روابط موجود خواند.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی در آغاز مذاکرات رسمی دو جانبه با «چانگ سی کیونگ» همتای کره جنوبی خود از اداره مناسب نشست بین المللی روسای مجالس آسیا و اروپا (اوراسیا) تشکر کرد و بر اهمیت ساماندهی همکاری های اقتصادی، بازرگانی، گمرکی و مالی کشورهای حوزه اوراسیا تاکید کرد.
وی در بخشی از سخنان خود ابعاد برنامه ۵ ساله ششم جمهوری اسلامی ایران را تبیین کرد و آمادگی تهران را برای پذیرش سرمایهگذاری کره جنوبی و واگذاری پروژههایی در حوزه های انرژی، محیط زیست، خطوط ریلی و ... را اعلام کرد.
لاریجانی آمادگی گروه دوستی پارلمانی و کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی را برای تقویت روابط موجود مورد تاکید قرار داد.
رئیس مجلس کره جنوبی روابط دو کشور را رو به پیشرفت خواند و افزود: روابط پارلمانی تقویت کننده و مکمل روابط بخش های دولتی و خصوصی دو کشور است.
وی آمادگی کشورش را برای همکاری با ایران در حوزه های انرژی، نفت، گاز و پتروشیمی، انرژی های پاک و خودروسازی مورد تاکید قرار داد و افزود: ما هم عقیده داریم که رفع موانع و تسهیل صدور روادید و برقراری پرواز مستقیم بین دو کشور زیربنای توسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی دو کشور است.