۴۰۰ فقره تسهیلات مشارکتی ساخت و ودیعه مسکن در قم پرداخت می شود
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسن صبوری دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم در دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار قم اظهار داشت: طرح احداث پارکینگ شرقی حرم مطهر با فروش ۳۰۰ میلیارد ریال اوراق مشارکت عملیاتی میشود.
وی در خصوص جزییات این طرح توضیح داد: : بیش از ۴ هکتار وسعت کل این طرح است و ۱۹۴ هزار متر بنا در آن احداث می شود.سه طبقه پارکینگ پیشبینی و یکی از طبقات نیز ویژه خدمات زائر در نظر گرفته شده است.
صبوری افزود: بستههای پیشنهادی و تشویقی برای جلب همکاریهای مردمی و سرمایهگذاری برای پیشبرد این طرح توسط شهرداری قم ارایه خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در بخش دیگری از سخنان خود درباره اقدامات صورت گرفته در بافت فرسوده شهر نیز گفت: هیأت اجرایی بازآفرینی شهری در محلات هدف تشکیل شده و مدیرکل راه و شهرسازی استان و شهردار شهر به عنوان دبیر انتخاب شدهاند، همچنین مقرر شده سازمان بهسازی اطراف حرم مطهر بهعنوان مدیر اجرایی تعیین شود.
اسکان ۱۶۳ هزار نفر از مردم قم در ۲۰۰ هکتار از سکونتگاههای غیررسمی
صبوری با بیان این که حدود ۱۶۳ هزار نفر از مردم قم در ۲۰۰ هکتار از سکونتگاههای غیررسمی استان اسکان دارند، گفت: تا زمانی که مشخصات ستاد بازآفرینی را نداشته باشیم نمیتوانیم تسهیلات برای این محدوده در نظر بگیریم.
مدیرکل راه و شهرسازی قم با اشاره به اینکه تعداد تسهیلاتی که در قم معرفی شدهاند زیاد نیست، تصریح کرد: باید برای افزایش سهمیه تسهیلات درخواست داده شود.
وی در ادامه از تصویب ۲۰ هزار فقره تسهیلات نوسازی و بازسازی در کشور خبر داد و گفت: سهم قم از این تسهیلات ۴۰۰ فقره یعنی حدود ۲ درصد است .
صبوری ادامه داد: در سال ۹۸، تعداد ۶۷ فقره تسهیلات به بانک مسکن معرفی شده که شامل محلههای شاه ابراهیم، سمیه، جوب شور و ... بوده است.
وی درباره توزیع وامهای اخذ شده در محلات هدف توضیح داد: محلاتی چون باغ پنبه و حاج زینل تمایلی برای دریافت تسهیلات نداشتند، در محلاتی که تمایل کمتری دارند باید تبلیغات خود را بیشتر کنیم.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان قم با بیان اینکه زیرسازی و آسفالت برخی محدودهها انجام نمیشود، افزود: پروژههای فاقد طرح خیلی زیاد هستند، باید این پروژهها تعیین تکلیف شوند.
صبوری اظهار کرد: اولویت ستاد بازآفرینی شهری، بهسازی کوچههای خاکی است، تا زمانی که کوچه خاکی در شهر وجود داشته باشد، کفسازی کوچههای آسفالت اجرایی نمیشود.
دبیر ستادبازآفرینی شهری پایدار قم در پایان با بیان این که اکنون بازآفرینی بافت های تاریخی و قدیمی از جمله مطالبات اصلی شهروندان است خاطر نشان کرد: پروژه های بازآفرینی شهری اکنون با اقبال گسترده مردم همراه شده و در صورتی که مردم همراهی نکنند این طرح ها به موفقیت نمی رسد.