پرداخت ۶ هزار و ۴۴۱ فقره تسهیلات از صندوق پس‌ انداز مسکن یکم تا پایان اردیبهشت‌

بنا به گزارش شرکت بازآفرینی شهری پایدار سهم متقاضیان خرید واحد مسکونی از کل تسهیلات پرداختی صندوق به لحاظ تعداد و ارزش به ۱۳.۲ و ۱۳ درصد رسیده است.
پایگاه خبری بانک مسکن

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، با توجه به اطلاعات منتشر شده از سوی شرکت بازآفرینی شهری ایران در حال حاضر مهمترین ابزار حمایت از سمت تقاضا در بازار مسکن، تسهیلات صندوق پس‌انداز مسکن یکم است. بررسی وضعیت عملکرد صندوق تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ حاکی از آن است که از کل تسهیلات پرداخت شده، تعداد ۶ هزار و ۴۴۱ فقره تسهیلات به مبلغ کل ۴ هزار و ۷۷۹ میلیارد ریال به متقاضیان خرید واحد مسکونی در بافت‌های ناکارآمد میانی پرداخت شده که سهم این بافت‌ها از کل تسهیلات پرداختی صندوق به لحاظ تعداد و ارزش به ترتیب به ۱۳.۲ و ۱۳ درصد رسیده است.

میانگین مبلغ تسهیلات اعطایی برای هر واحد در این بافت‌ها ۷۴۱ میلیون ریال و در کل مناطق شهری ۷۴۹ میلیون ریال است.

همچنین بررسی روند اعطای تسهیلات صندوق پس‌ انداز یکم در بافت‌های ناکارآمد میانی از ابتدای اردیبهشت ماه سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت‌ماه سال ۹۷ نشان می دهد:

۱-میانگین مبلغ تسهیلات اعطایی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ از ۶۰۵ میلیون ریال به ۷۴۱ میلیون ریال افزایش داشت است.

۲- نرخ رشد میانگین تعداد تسهیلات پرداختی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ به میزان ۲۱.۲ درصد است.

۳- نرخ رشد میانگین مبلغ تسهیلات پرداختی از ابتدای سال ۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۷ به میزان ۲۳ درصد است.

گفتنی است ابوالقاسم رحیمی انارکی مدیرعامل بانک مسکن چندی پیش در چهل و دومین جلسه از ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار هدف اصلی تسهیلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری را احیاء، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری اعلام کرده و گفته بود: نقش بانک در این مسیر پیش رانی و راهبری و ایجاد رونق در بخشی از بافت فرسوده شهری بوده و تأمین مالی در احداث و تکمیل، توانمندسازی اقشار مختلف جامعه با محوریت اقشار میان درآمدی و کم درآمد و تقویت مالی خریداران از اولویت‌های آن به شمار می‌رود.

وی همچنین در ادامه اولویت تأمین و پرداخت حداقل ۳۰% از تمامی انواع تسهیلات ساخت، خرید و مقاوم سازی طرح‌های حوزه مسکن در بافت مذکور را هدف گذاری مورد نظر در حوزه ارائه تسهیلات بافت فرسوده دانسته و افزود: گفتنی است که بازسازی و نوسازی سالانه یکصد هزار واحد در بخش بافت فرسوده و ناکارآمد شهری و سکونتگاه‌های غیررسمی به عنوان اهداف کمی این اقدام در نظر گرفته شده است.

به گفته وی همچنین اهم اقدامات بانک در سال ۱۳۹۶ مواردی از جمله توسعه ابزارها، اعطای تسهیلات با سپرده از محل حساب‌های پس انداز جوانان به زوجین، اعطای ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات بدون سپرده در حالت انفرادی و ۲۰۰ میلیون ریال در حالت زوجین، برقراری امکان تجمیع تسهیلات فروش اقساطی مسکن و افزایش سقف تسهیلات جعاله به ۲۰۰ میلیون ریال، کاهش نرخ سود تسهیلات، برقراری امکان پرداخت تسهیلات از محل صندوق تسهیلات مسکن یکم به بافت فرسوده، تعهد پرداخت یکم به زلزله زدگان کرمانشاه به شمار می‌روند.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000