لزوم جهت گیری نظام بانکی برای پرداخت تسهیلات مسکن

دسته بندی : اخبار مسکن
۱۳۹۷/۰۲/۱۳
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش سرمایه بانک ها می تواند قدرت تسهیلات دهی را بیشتر کند.
پایگاه خبری بانک مسکن

یوناتن بت کلیا در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن - هیبنا، با تاکید بر لزوم عاملیت چند بانک در پرداخت تسهیلات مسکن، گفت: اساسا پرداخت تسهیلات نباید به صورت تک بعدی از سوی بانکی مشخص انجام شود بلکه همه بانک ها باید توانایی پرداخت تسهیلات در تمامی حوزه ها را داشته باشند.
وی با بیان اینکه نمی توان انتظار داشت صرفا یک بانک بارِ پرداخت تسهیلات مسکن با این حجم از تقاضا را به دوش بکشد، افزود: در صورتی که چندین بانک مسئولیت پرداخت تسهیلات مسکن را بر عهده داشته باشند به طور حتم پرداخت تسهیلات ساخت و خرید مسکن در این بخش تسریع می شود.
نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی، گفت: با گذشت زمان تسهیلات دهی بانک های مختلف در زمینه مسکن، ساماندهی وضعیت بازار را رقم می زند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، همچنین با تاکید بر تاثیر مستقیم و تصاعدی افزایش سرمایه بانک ها در افزایش توان پرداخت تسهیلات گفت: موافقت با افزایش سرمایه بانک ها با هدف افزایش قدرت وام دهی آن ها می تواند در آینده بازار مسکن تاثیرات مثبتی به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: کمیسیون عمران مجلس بارها بر حضور بانک های مختلف در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن در استطاعت متقاضیان تاکید داشته و تحقق این موضوع اکنون می تواند نوید بخش بهبود شرایط باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: تسهیلات‌دهی بانک های مختلف در حوزه مسکن از نرخ های متفاوت برخی بانک ها نیز جلوگیری می کند از این رو این موضوع نیز از تخلف احتمالی سیستم های مالی ممانعت می کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ساماندهی قیمت ها یکی دیگر از مولفه هایی است که با حضور چندین بانک در حوزه تسهیلات دهی در حوزه مسکن رخ می دهد، زیرا با افزایش دامنه پرداخت تسهیلات قدرت خرید افزایش می یابد و عرضه و تقاضا به توازن می رسند.
نماینده مردم مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت افزایش رقم تسهیلات مسکن، افزود: هر چند رقم تسهیلات مسکن به صورت ترکیبی برای زوجین و خانه اولی ها افزایش یافته، اما در کنار کاهش نرخ سود این تسهیلات به ۶ درصد، افزایش دوره بازپرداخت به حداقل ۱۵ سال نیز می تواند به عنوان یک پیشنهاد موثر باشد.
بت کلیا همچنین درباره پیشنهاد افزایش دوره بازپرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده به شورای پول و اعتبار گفت: همواره معتقدم افزایش زمان بازپرداخت تسهیلات مسکن برای بیشتر شدن کارایی اعطای این نوع تسهیلات لازم است.
وی تاکید کرد: باید سازوکاری در خصوص پرداخت این نوع تسهیلات در نظر گرفته شود تا درآمد متقاضیان ملاک میزان و رقم بازپرداخت آن باشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی دیگر از شرایطی که انتظار می رود برای اعطای تسهیلات مسکن مورد بازنگری قرار بگیرد، تجدیدنظر در خصوص ضامن و شرایط آن است. البته متقاضیان باید در بازپرداخت تسهیلات خود اهتمام ویژه داشته باشند چرا که پرداخت تسهیلات از محل بازپرداخت است، اما شرایط دریافت تضامین می تواند تسهیل شود.



ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000