طاهرخانی در نخستین جلسه پایش شهر جدید امیرکبیر بیان کرد:
شهر جدید امیرکبیر فرصتی مناسب برای خدماترسانی به شهرستانهای اراک و قم
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حبیباله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در نخستین جلسه پایش شهر جدید امیرکبیر بررسی مشکلات و نظارت بر انجام اقدامات لازم جهت پیشبرد پروژههای اجرایی در شهرهای جدید را هدف اصلی برگزاری این جلسات اعلام کرد و گفت: این جلسات با حضور اکثریت اعضای مجمع شرکتهای تابع برگزار و مصوبات آن در صورت نیاز در دستور کار جلسه مجمع شرکت مادر قرار گرفته و پس از بررسیهای لازم به شرکتهای تابع ابلاغ خواهد شد.
طاهرخانی در ادامه اسکان زود هنگام متقاضیان مسکن مهر و سایر املاک شخصی در شهر جدید امیرکبیر را فرصتی بسیار خوب و ارزشمند برای این شهر دانست و گفت: در برخی دیگر از شهرها سالها طول میکشد تا فرآیند اسکان انجام گرفته و تحقق پذیرد، امری که خوشبختانه امروز در شهر جدید امیرکبیر با آن روبهرو هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه پرداخت ۴۳ میلیون تومان برای سکونت در مساکن مهر شهر جدید امیرکبیر نشاندهنده حضور اقشار متوسط جامعه در این منطقه است، گفت: این امر نشان میدهد که بنیان این شهر جدید در شرایط خوبی شکل گرفته و همچنین با توجه به هزینههای انجام گرفته، انجام هزینههای دیگر و فراهم آوردن خدمات در امیرکبیر نیز دارای توجیه اقتصادی است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با تأکید بر اهمیت تسریع در احداث خدمات و همراه ساختن سیار دستگاههای خدمات رسان در شهرهای جدید بیان کرد: تا کنون نزدیک به ۴۵ میلیارد تومان در این شهر جدید هزینه شده است که باید هرچه سریعتر حدود ۳ تا ۴ میلیارد دیگر نیز برای فراهم آوردن شرایط در منطقه هزینه شده و وضعیت زندگی برای شهروندان تا حد ممکن ارتقا یابد.
طاهرخانی با بیان این مطلب که شرایط زندگی در امیرکبیر باید با تصویر مثبتی برای شهروندان شهرهای اراک و قم تداعی شود گفت: از آنجایی که مشکل آلودگی صنعتی همواره از مسائل شهروندان اراکی به شمار رفته پس زندگی در شهر جدید امیرکبیر با موقعیت توپوگرافی مناسب میتواند فرصت بسیار خوبی برای جذب جمعیت به این منطقه باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در این خصوص ادامه داد: قطعا خدماتی که امکان ارائه آنها در شهرستانهای اراک و قم ممکن نیست باید به شهر جدید امیرکبیر انتقال یافته و برای کاربران فراهم شود که خود میتواند یکی از دلایل جاذبه شهر به شمار رود.
این مقام مسئول استفاده از خدمات تمامی دستگاههای خدماترسان در این فرصت را امری ضروری دانست و گفت: قطعا بدون همکاری تمامی دستگاهها اقدامات لازم آن طور که باید انجام نگرفته و هدف مورد نظر محقق نخواهد شد.
طاهرخانی احداث خدمات روبنایی پایه مانند مدرسه، کلانتری و درمانگاه را از مهمترین اقدامات مورد نیاز در شهرهای جدید اعلام کرد و گفت: بدون شک وجود این امکانات در جذب و ماندگاری شهروندان در این مناطق بسیار تأثیرگذار خواهد بود.