سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن تشریح کرد:

دو مسیر جذب سرمایه‌گذار برای ایده‌های نوآورانه توسط بانک مسکن

سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن با تشریح جزییات فرآیند پرورش ایده در این مرکز، دو مسیر جذب سرمایه‌گذار برای ایده‌های نوآورانه برگزیده را تشریح کرد.
پایگاه خبری بانک مسکن

حمید بنائیان در گفت‌ و گو با پایگاه خبری بانک مسکن- هیبنا، یکی از اهداف مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن را استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی عنوان کرد و گفت: از این رو در آینده نزدیک با مراکز رشد دانشگاه‌ها و نیز مراکز پژوهشی تفاهم نامه‌هایی مبادله خواهد شد تا مسیر بهره‌مندی از ایده‌های نخبگان دانشگاهی تسهیل شود.
به گفته وی، مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن طرح‌ها و ایده‌هایی که در یکی از حوزه‌های «مسکن و ساختمان»، «راه و شهرسازی» و «خدمات بانکداری و پرداخت» ارائه می‌شود را پذیرش می‌کند و در مراحل بعدی مسیر تبدیل ایده به محصول در این مرکز طی می‌شود.
بنائیان درباره فرآیند پردازش ایده در مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن توضیح داد: ایده‌های مرتبط با حوزه کاری این مرکز پس از بررسی و ممیزی اولیه، در صورت احراز حداقل امتیاز لازم، بر اساس اینکه در کدام یک از مراحل «ایده‌ پردازی»، «نمونه اجرایی اولیه» یا «تجاری‌ سازی» قرار دارد، وارد اکوسیستم مرکز شده و از خدمات اداری، استقرار در مرکز، آموزش و ارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه‌های فنی، حقوقی، بازاریابی و نظایر آن برخوردار می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: پس از طی فرآیندهای آموزشی، در گام بعدی طرح تجاری (Business plan) آماده خواهد شد و نهایتا ایده در مسیر پروش خود با تاسیس یک شرکت، نمود عینی پیدا می‌کند.
سرپرست مرکز توسعه کارآفرینی بانک مسکن با اشاره به اینکه پس از آغاز به کار شرکت با حمایت‌هایی که دریافت کرده است، ارزیابی‌های دوره‌‌ای توسط مرکز در دستور کار قرار می‌گیرد و طی دوره‌های کوتاه مدت 15 تا 30 روزه، فعالیت‌های شرکت به شکل مستمر رصد می‌شود و در پایان داوری نهایی صورت خواهد گرفت. در این مرحله ممکن است برخی از ایده‌ها با وجود طی فرآیند مذکور به نقطه شکست برسند و کمک به فرآیند پرورش آنها از دستور کار مرکز خارج شود. در عین حال ایده‌هایی که جذاب بوده و با موفقیت تا مرحله تجاری‌ سازی پیش بروند، از حمایت‌های مرکز توسعه کارآفرینی در زمینه جذب سرمایه‌گذار برخوردار می‌شوند.
وی تاکید کرد: مرکز توسعه کارآفرینی از ایده‌های نوآورانه تا آخرین گام حمایت می‌کند تا اینکه در نهایت این ایده به یک محصول تجاری تبدیل شده و روی پای خود بایستد و دیگر نیازی به چتر حمایتی مرکز نداشته باشد.
بنائیان یکی دیگر از خدمات قابل ارائه به طرح‌های برگزیده را جذب سرمایه عنوان و اظهار کرد: بازار سرمایه از ابزارهای نوینی در این زمینه برخوردار است که یکی از آنها «صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه» است. با استفاده از این ابزار سرمایه‌گذارانی که به تک تک استارتاپ‌ها و کسب‌ و کارهایی که بر پایه ایده‌های نوآورانه شکل می‌گیرد دسترسی ندارند، می‌توانند در پکیجی از چند ایده ارزشمند و پرورش یافته که در قالب یک صندوق جسورانه گردآوری شده است، سرمایه‌گذاری کنند.
وی مسیر دیگر جذب سرمایه برای ایده‌های برگزیده را عرضه عمومی و مستقیم سهام یک ایده تبدیل شده به شرکت در بورس اوراق بهادار یا فرابورس عنوان کرد.


کلید واژه ها


ارسال نظر

تعداد کاراکتر 0 از 4000